Accent International Language Consultancy - výjimečné vzdělávací centrum ve výjimečném prostředí

Accent International Language Consultancy - výjimečné vzdělávací centrum ve výjimečném prostředí

Accent International Language Consultancy se nachází v panském sídle uprostřed nádherného parku s botanickou zahradou. Už příjezd alejí arokárií - jedinou ve Velké Británii - je impozantní, stejně jako vstupní hala s obrouskou sochou lorda Clintona, který se prý ničím neproslavil, jen měl dost prostředků vystavět si toto krásné sídlo a založit zahrady a park. 

V tomto případě nelze mluvit o jazykové škole, ale o vzdělávacím centru pro nejnáročnější klienty - najdou zde klid potřebný ke studiu, vynikající učitele, kteří jsou odborníky v různých odvětvích, možnost odpočinku od starostí všedního dne. Výuka probíhá v malých skupinkách nebo individuální formou, po výuce a o víkendu je nabízen program ve volném čase.

Účastníci jsou ubytování v hostitelských rodinách s vysokým standardem, vlastní příslušenství je samozřejmostí. Obědy jsou společné s učiteli, každý den v jiné restauraci v okolí, v dosahu krátké jízdy minibusem nebo autem školy, dopoledne o přestávce si účastníci vyberou z nabídky restaurace a vše je před jejich příjezdem připraveno.


Zpět na blog