Erasmus+ Courses in Split - výborná zpětná vazba

Erasmus+ Courses in Split - výborná zpětná vazba

Účastnice kurzu Explore the world of Artificial Intelligence – ChatGPT for Teachers poskytla zpětnou vazbu a souhlas s jejím zveřejněním:

Děkuji za báječnou možnost účastnit se kurzu Explore the World of Artificial Intelligence & CHAT GPT for Teachers. Lektoři Branimir Bilin a Mirjana Gaćina byli perfektní a mnoho nových poznatků nám předali. Se vším jsem byla spokojena.

Slovní hodnocení výuky, prostředí ve škole, učitelů a pracovníků školy: Kurz byl sestaven ideálně na míru učitelské profesi. Obtížnost byla adekvátní. Jazyková úroveň výborná. Lektoři výuku provedli se vší profesionalitou. Byla jsem velmi spokojena i s harmonogramem kurzu.

Máte pocit, že se vaše komunikační dovednosti zlepšily? V čem vidíte největší pokrok? Dozvěděla jsem se spoustu nových věcí, které jsme vyzkoušeli v praxi. Největší pokrok byla praktická stránka kurzu.

Slovní hodnocení ubytování a stravování: Ubytování jsem si zajistila sama a bylo ve velmi klidné a příjemné lokalitě. Hostitelé byli slušní a poskytli mi mnoho cenných rad a doporučení. Stravovala jsem se sama. K dispozici jsem měla kuchyňský kout v apartmánu. Obchod byl nedaleko apartmánu.

Byl/a jste spokojen/a se zajištěním kurzu / vzdělávací aktivity, ubytování, dopravy naší kanceláří? Vše proběhlo výborně. Komunikace s lektory byla vynikající. Vždy byli k dispozici.

Další připomínky, dojmy, podněty? Kurz předčil moje očekávání. Praktické využití hodnotím výborně. Velmi mě nadchnul výlet na ostrov Lokrum, kde jsme mohli vyzkoušet, jak funguje virtuální realita (pomocí telefonů), což můžeme využít v rámci výuky.


Zpět na blog