The English Language Centre, Bristol - dle hodnocení British Council to nejlepší ve Velké Británii

The English Language Centre, Bristol - dle hodnocení British Council to nejlepší ve Velké Británii

Jazykovou školu The English Language Centre Bristol znám již dlouho a již dávno měla být v naší nabídce na webu ... to bude třeba rychle napravit! Dle hodnocení Britské rady patří mezi 4 školy ve Velké Británii, kde získali nejvyšší známky ve všech 15 hodnocených oblastech. O kvalitě školy vypovídá nanejvýš jasně i fakt, že i nyní - na konci listopadu - v období, kdy v zahraničních školách bývá jen málo účastníků, The English Language Centre Bristol má plné učebny.

Ačkoliv se škola úzce specializuje na kurzy všeobecné angličtiny ve skupině a přípravné kurzy ke zkouškám Cambridge a IELTS, jednali jsme 21.11.2019 s ředitelem školy také o možnostech využití a sdílení jejich zkušeností s učiteli angličtiny z České republiky v rámci programu Erasmus+. Připravujeme kombinované kurzy GE & Teaching Exam Classes, GE & IT and WB Technology in the English Classroom.

Škola se nachází v klidné rezidenční čtvrti Bristolu, ale nedaleko od centra. Ubytování v hostitelských rodinách je v pěší vzdálenosti od školy, v sousedství školy má škola vlastní residence.


Zpět na blog